About us

About us

Transformăm provocările juridice în oportunități pentru tine și afacerea ta.

Echipa

Echipa noastră este alcătuită din avocați din Timișoara, fiecare cu experiența și cunoștințele necesare pentru a aborda o gamă largă de probleme juridice. De la consultanță în afaceri la litigii complexe, ne dedicăm să oferim reprezentare juridică de cea mai înaltă calitate.

Obiective

Obiectivul nostru este să furnizăm soluții juridice eficiente care să te ajute să îți atingi obiectivele. Credem că succesul este o călătorie, motiv pentru care noi ne propunem să îți fim alături până la destinație.

Angajament

La LegalDesk.ro, ne străduim să depășim așteptările clienților noștri, combinând cunoștințele aprofundate cu o abordare personalizată. Angajamentul nostru este de a vă asigura că fiecare interacțiune cu noi este una care reflectă etica noastră profesională și atenție la detalii.

Soluții

Fie că sunteți în căutarea unui avocat pentru afaceri, nevoi personale sau litigii, LegalDesk.ro este cabinetul de avocat din Timișoara pe care vă puteți baza. Ne dedicăm să vă oferim soluții juridice eficiente și adaptate nevoilor dvs., asigurându-vă succesul și liniștea.

Better to win

26+

Ani de experiență

800+

Clienți

200+

Litigii gestionate pe an

Our Story

Istoricul și filozofia LegalDesk.ro

LegalDesk.ro a fost fondată din dorința de a aduce un suflu nou în domeniul juridic din Timișoara. Pornind ca un modest cabinet de avocat, societatea noastră de avocatură a crescut, de-a lungul anilor, într-o societate de avocați recunoscută pentru excelența și integritatea sa. La LegalDesk.ro, angajamentul nostru față de clienți definește tot ceea ce facem. Fiecare avocat din echipa noastră lucrează neobosit pentru a vă asigura că primiți cele mai bune soluții juridice, în fiecare pas al călătoriei dvs. juridice.

Dedicare

Fiecare avocat din echipa noastră împărtășește o pasiune profundă pentru justiție și dreptate, ghidându-ne fiecare acțiune și decizie.

Inovație

Ne străduim constant să combinăm tradiția cu inovația, oferind servicii juridice la standarde înalte, adaptate nevoilor contemporane.

Comunitate

Suntem profund atașați de comunitatea noastră de clienți din Timișoara, angajându-ne să susținem și să contribuim la bunăstarea ei.

Evoluție

De-a lungul timpului, am extins domeniile de expertiză și am crescut echipa, atrăgând avocați din Timișoara cu un bogat portofoliu de cunoștințe și experiențe. Această evoluție ne-a permis să oferim soluții juridice comprehensive și adaptate la o gamă diversă de nevoi.

Viitor

Privim spre viitor cu încredere și determinare, păstrându-ne angajamentul de a fi un partener juridic de încredere pentru clienții noștri. Continuăm să ne dezvoltăm și să inovăm, asigurând că LegalDesk.ro rămâne un nume de referință în rândul cabinetelor de avocat din Timișoara.

Fiecare client este unic

Fiecare client este unic, iar nevoile juridice variază. Avocații noștri din Timișoara investesc timp și resurse pentru a înțelege în profunzime fiecare caz, asigurându-se că sfaturile și soluțiile oferite sunt personalizate și eficiente.

Comunicare

Comunicarea clară și deschisă este esențială. Ne angajăm să vă ținem informați despre toate aspectele cazului dvs., explicând procedurile juridice și opțiunile disponibile într-un limbaj accesibil și ușor de înțeles.

Experianță

Calitatea serviciilor juridice este inima practicii noastre. Având acces la o echipă de avocați experimentați și bine pregătiți, puteți fi siguri că reprezentarea dvs. juridică este în mâini competente.

Succes

Succesul dvs. juridic este succesul nostru. Fie că este vorba de negocieri, mediere sau reprezentare în instanță, ne străduim să obținem cele mai favorabile rezultate pentru dvs., punându-vă interesele în centrul demersului nostru.

Parteneriat pe termen lung

Ne dorim să fim mai mult decât avocații dvs.; ne dorim să fim partenerii dvs. de încredere pe termen lung. Societatea noastră de avocați din Timișoara se angajează să vă susțină în toate provocările și oportunitățile juridice pe care le întâlniți.

Echipa noastră

Echipa noastră de avocați din Timișoara stă la baza succesului LegalDesk.ro. Fiecare membru al echipei aduce o combinație unică de cunoștințe, experiență și pasiune pentru drept, asigurându-vă că primiți cea mai bună reprezentare juridică posibilă.

Răzvan Petrea

Avocat Timișoara
Membru al Baroului Timiș.
Experiență – 18 de ani

Cu o experiență largă acumulată în litigii comerciale, Răzvan este cunoscut pentru abordarea sa tenace și pentru apărarea viguroasă a drepturilor clienților în instanță.

Bogdan Petrea

Avocat Timișoara
Membru al Baroului Timiș.
Experiență – 26 de ani

Cu o carieră de peste 26 de ani în dreptul afacerilor, Bogdan este coloana vertebrală a firmei, oferind sfaturi juridice strategice și soluții inovatoare pentru clienții noștri corporativi.

Dragoș Rohnean

Avocat Timișoara
Membru al Baroului Timiș.
Experiență – 10 de ani

Specializat în dreptul familiei, Dragoș aduce empatie și o înțelegere profundă a nevoilor clienților noștri individuali, ajutându-i să navigheze prin provocările juridice ale vieții personale.

Avocați cu experiență

Noi credem în furnizarea unei reprezentări care nu doar răspunde, ci depășește așteptările clienților. La LegalDesk.ro, suntem mândri de echipa noastră de avocați și de nivelul de serviciu pe care îl oferim. Când alegeți cabinetul nostru de avocați din Timișoara, alegeți parteneri juridici de încredere, dedicați succesului dvs. juridic.

Domenii de Expertiză
Specializările Noastre la LegalDesk.ro

La LegalDesk.ro, ne mândrim cu o gamă largă de specializări juridice, oferind servicii de înaltă calitate pentru o varietate de nevoi juridice. Fiecare domeniu de expertiză este gestionat de avocați din Timișoara cu experiență și cunoștințe aprofundate. Ne mândrim să fim o societate de avocați din Timișoara care acoperă o gamă largă de domenii juridice, oferindu-vă soluții complete și personalizate.

Drept civil

Echipa noastră de avocați specializați în drept civil oferă consultanță și reprezentare juridică într-o gamă largă de aspecte, incluzând contracte civile, răspundere civilă, drepturi reale și succesiuni.

Dreptul Afacerilor

Avocații noștri oferă consultanță strategică pentru afaceri de toate dimensiunile, de la startup-uri la corporații mari. Serviciile includ înființarea de societăți, fuziuni și achiziții, contracte comerciale și conformitate corporativă.

Litigii și Arbitraj

Avem o experiență vastă în reprezentarea clienților în instanțe și proceduri de arbitraj, abordând fiecare caz cu o strategie bine definită și o argumentație solidă.

Dreptul Imobiliar

Serviciile noastre acoperă tranzacții imobiliare, litigii și consultanță în dezvoltare imobiliară, oferind clienților noștri asistență juridică complexă în acest domeniu.

Dreptul Muncii

Expertiza noastră cuprinde consultanță în relațiile de muncă, contracte, conflicte de muncă și litigii legate de dreptul muncii, oferind soluții eficiente atât pentru angajatori cât și pentru angajați.

Dreptul Familiei

Oferim asistență juridică în cazuri de divorț, custodie a copiilor, partaj și alte aspecte ale dreptului familiei. Abordăm fiecare caz cu sensibilitate și atenție personalizată.

Proprietate Intelectuală

Protejăm drepturile de autor, mărcile comerciale și alte forme de proprietate intelectuală, asigurând că inovațiile și creațiile sunt bine securizate.